Calea lui Traian, nr.156/158, Complex Mestesugaresc "Nord"

Living 01

Pentru ca din prezentarile noastrea lipsea un mobilier de living modern si elegant si pentru ca inca se poarta alb si negru, va prezentam acest mobilier, din dorinta de a incerca sa va inspiram si sa va incantam totodata cu ideile si lucrarile noastre.

Combinatia de alb si negru si finisajul superlucios conduc catre un mobilier elegant si modern aflat inca in tendintele momentului, aceasta combinatie fiind o vesnica reeditare a elegantei vremurilor.

Materialele produse de firma FUNDERMAX din Austria, placile decorative ultra lucioase, combinate cu sticla Lacobel au facilitat expresia de eleganta a  acestei amenajari.

Pentru ca ne-am dorit un mobilier elegant cu linii simple si fara manere care sa iasa in relief sau in evidenta, dar care sa fie si functional, am apelat la portofoliul de produse al firmei BLUM de unde am ales sertarele TANDEM cu TIP ON, sertare care se deschid usor, printr-o simpla atingere si se inchid la fel de silentios si sistemele AVENTOS cu TIP ON pemtru usile basculante de la corpurile superioare.

Toate aceste sisteme si mecanisme care initial ridica pretul la un astfel de mobilier, ofera in schimb o folosire optima a spatiului, o crestere a calitatii miscarii, facand din acest mobilier modern unul extrem de durabil, versatil, cu o crestere incontestabila a plusvalorii sale.

Fisa tehnica:

–          PAL melaminat 18mm, Alb + Negru  – FUNDERMAX – Austria

–          Canturi ABS in culoarea palului, pentru protejarea si inobilarea mobilierului – REHAU – Germania

–          Sisteme AVENTOS pt deschiderea/inchiderea silentioasa a usilor – BLUM Austria

–          Sertare TANDEM – BLUM Austria

–          Sistemele TIP ON pentru deschiderea usilor si sertarelor – BLUM Austria

–          Picioare reglabile pentru mobilier, nevizibile, cu protectie cauciuc.

 

Servicii oferite : – Masurare; Proiectare 3D; Transport; Instalare/Montaj – toate  aceste servicii gratuit

Garantia produslui / lucrarii: – 24luni cu respectarea conditiilor de utilizare si intretinere

 

Deasemenea nu uitati si de pagina noastra de facebook www.facebook.com/SupermobValcea