Calea lui Traian, nr.156/158, Complex Mestesugaresc "Nord"

Camere Copii 01

Fiindca am tot prezentat in ultimul timp numai bucatarii, am decis ca astazi sa va prezentam o camera pentru copii, o lucrare comandata si terminata anul trecut, care speram sa va incante privirea si sa va incite simturile de amenajare sau reamenajare a camerei copilului si de ce nu a intregii locuinte.
Aceasta amenajare a fost gandita proiectata si executata pentru unul dintre clientii nostrii statornici care si-a dorit un mobilier modern, elegant, functional, durabil si foarte practic, care sa acopere toate necesitatile unui copil in plina dezvoltare pentru o cat mai lunga perioada de timp.
Solutiile de amenajare si mobilare alese, raporate la spatiul extrem de mic existent credem ca au dus la o exploatare judicioasa a spatiului creeand totodata si suficient spatiu de joaca pt copil.


Materialele alese fac parte din gama de top, panourile din MDF lucios produs de firma germana NIEMANN fiind recunoscute pe plan mondial, iar combinatia de culori puternice, contranstante dar totodata calde si prietenoase fac din aceasta amenajare o camera cu personalitate care iese din neutralitatea sordida a camerelor cu mobilier „de serie”, reusind sa degaje o energie luminoasa si o nota de eleganta a intregii amenajari.
Sertarele TANDEM cu sistemele de amortizare BLUMOTION incorporate, impreuna cu sistemul TIP On de deschidere prin simpla atingere a frontului de sertar fara sa mai fie nevoie de manere, duc la o crestere a calitatii miscarii, facand din acest mobilier modern unul extrem de versatil si durabil.
De remarcat la aceasta amenajare, este solutia aleasa pentru pozitionarea patului, acesta fiind montat la inaltime, treptele care conduc la urcarea in pat fiind utilizate pentru depozitarea diverselor jucarii, iar spatiul astfel creat sub pat fiind exploatat la maxim prin realizarea unui mic birou si a unui spatiu de odihna pentru micutul locatar al acestei camere.


Nu puteam sa nu amintim de solutiile de depozitare si implicit de compartimentarea dulapului de haine unde trebuiesc remarcate cosurile pe sine pentru rufe, impartirea si exploatarea judicioasa a spatiului, precum si sistemul de usi glisante cu amortizare inclusa.
Usile glisante divizate si combinatia de MDF lucios cu sticla LACOBEL conduc catre un echilibru vizual elegant si o miscare de deschidere/ inchidere lina si armonioasa.


Fisa tehnica:
– MDF lucios POLYGLOSS – NIEMANN Germania
– Canturi ABS in culoarea panorilor MDF– NIEMANN Germania
– PAL melaminat 18mm, Crem – EGGER – Austria
– Canturi ABS in culoarea palului, pentru protejarea si inobilarea mobilierului – REHAU – Germania
– Sisteme usi glisante cu amortizare
– Sertare TANDEM cu BLUMOTION – BLUM Austria
– Sistem de deschidere / inchidere a sertarelor TIP ON – BLUM Austria
– Cosuri pt rufe – Italia
– Manere profil aluminiu – ALU STYLE
– Picioare pentru mobilier – CAMAR Italia

Servicii oferite : – Masurare; Proiectare 3D; Transport; Instalare/Montaj – toate aceste servicii gratuit
Garantia produslui / lucrarii: – 24luni cu respectarea conditiilor de utilizare si intretinere
Nu uitati sa vizitati si pagina noastra de facebook www.facebook.com/SupermobValcea