Calea lui Traian, nr.156/158, Complex Mestesugaresc "Nord"

Dressing 10

Un dressing adevarat necesita un spatiu pe masura, iar cand acest spatiu este proiectat, valorificat si pus in valoare de echipa SUPERMOB Valcea, veti avea certitudinea unui mobilier deosebit, practic si functional, dar nu in ultimul rand estetic si confortabil in utilizarea de zi cu zi.

Mobilierul prezentat in acest proiect, face parte din gama moderna, cu o accesorizare de top, datorita sistemelor de culisare SLIDER cu finisaj sampanie lucios ce sunt armonizate cu un pal melaminat superlucios in finisaj beige, conferind astfel o eleganta deosebita si un aspect luxury.

Accesorizarea interioara este destul de simplisita, insa s-a dorit un dressing practic si util fara multitudinea de accesorii care sunt pe piata la ora actuala, dar fara a face rabat de calitate si comfort in utilizare, iar integrarea sertarelor TANDEM cu BLUMOTION incorporat de la BLUM, precum si a sistemului lift haine, vin ca o solutie normala si fireasca pentru un mobilier calitativ, durabil si functional.

Mobilierul proiectat, produs si montat de echipa SUPERMOB Valcea, poate fi solutia ideala  pentru amenajarea si mobilarea locuintei dumneavoastra, iar experienta si deschiderea noastra catre tot ceea ce este nou in piata, va garanteaza produse calitative si servicii pe masura.

Fisa tehnica:

–          PAL melaminat 18mm, Bej nisip   – EGGER – Romania

–          PAL melaminat superlucios 18mm, Hygienic beige  – FUNDERMAX –  Austria

–          Canturi ABS in culoarea palului, pentru protejarea si inobilarea mobilierului – HRANIPEX – Cehia

–          Sisteme de culisare cu amortizare inclusa  – SLIDER – Lituania

–          Picioare de nivelare, ascunse, pt corpuri grele – CAMAR – Italia

–          Sertare TANDEM cu BLUMOTION integrat – BLUM – Austria

 

Servicii oferite : – Masurare; Proiectare 3D; Instalare/Montaj – toate  aceste servicii gratuit

Garantia produslui / lucrarii: – 24luni cu respectarea conditiilor de utilizare si intretinere

Pentru mai multe imagini cu diverse alte amenajari si lucrari executate de firma noastra, va invitam sa vizitati http://www.supermob.ro/galerie-foto/ si sa descoperiti lucruri noi care sa va inspire.

Deasemenea nu uitati si de pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/SupermobValcea