Calea lui Traian, nr.156/158, Complex Mestesugaresc "Nord"

Dormitor Modern 09

Va prezentam mobilarea unui dormitor clasic de apartament, un mobilier ce se poate regasi in aproape toate casele, cu un puternic accent pe spatiul ocupat si integrat, un mobilier cu trasaturi simple, ce se pot intergra in orice amenajare.

Pentru ca spatiul destinat dormitorului a fost extrem de redus, am mers pe ideea integrarii TV-ului (somniferul perfect, dupa cum s-a exprimat propietarul J ) in dressing-ul construit astfel incat sa exploateze la maximum spatiul, iar pentru ca tot suntem la capitolul spatiu exploatat la maxim, am implementat in pat, o somiera rabatabila ce reprezinta solutia ideala pentru a da o utilitate spatiului de sub saltea si un comfort sporit.

Tot la capitulul comfort sporit, putem mentiona si salteau livrata odata cu mobilierul, o saltea din burete cu un strat de memorie generos de 5cm si o husa detasabila, lavabila, din fibre de bambus pentru reglarea temperaturii optime, o saltea racoroasa vara si calduroasa iarna, un produs fabricat in Romania ce merita promovat datorita calitatilor oferite si pretului accesibil in raport cu acestea.

Binenteles ca nu puteau sa lipseasca accesoriile si produsele firmei BLUM, mai exact sistemele TANDEM cu BLUMOTION integrat, produse care certifica calitatea, fiabilitatea si rafinanemntul  mobilierului in care sunt inglobate.

Fisa tehnica:

–          PAL melaminat 18mm,  – KRONOSPAN – Romania

–          Canturi ABS in culoarea palului, pentru protejarea si inobilarea mobilierului – HRANIPEX – Cehia

–          Feronerie pentru sistemele de deschidere/inchidere, TANDEM cu BLUMOTION –  BLUM – Austria

–          Picioare pentru corpuri grele de mobilier, nevizibile – CAMAR – Italia

–          Manere metalice incastrabile

–          Sistem de culisare cu amortizare la inchidere

–          Somiera rabatabila – Romania

–          Saltea cu memory – ADORMO – Romania

 

Servicii oferite : – Masurare; Proiectare 3D; Instalare/Montaj – toate  aceste servicii gratuit

Garantia produslui / lucrarii: – 24luni cu respectarea conditiilor de utilizare si intretinere

Pentru mai multe imagini cu diverse alte amenajari si lucrari executate de firma noastra, va invitam sa vizitati http://www.supermob.ro/galerie-foto/ si sa descoperiti lucruri noi care sa va inspire.

Deasemenea nu uitati si de pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/SupermobValcea