Calea lui Traian, nr.156/158, Complex Mestesugaresc "Nord"

Dressing 07

Amenajarea mobilierului pentru dressing, prezentata astazi, poarta marca SUPERMOB Valcea si a fost realizata la cererea unui client care isi dorea realizarea unui dressing incapator, practic, modern, dar in special sa fie construit tinand seama de configuratia camerei.

Dupa efectuarea masuratorilor, am realizat proiectul tridimensional pe care l-am prezentat clientului si in urma discutiilor si a recomandarilor noastre a fost aleasa ca solutie tehnica, sistemele de culisare din gama profesionala MODENA, varful de lance al producatorilor lituanieni de la SLIDER , ce au putut livra prin intermediul partenerului lor, firma TEONIC din Rm. Valcea, solutia lor de usi culisante pentru mansarda.

Am optat pentru profile moderne cu un finisaj deosebit, crom lucios, tocmai pentru a evidentia liniile simple, rafinate ale acestor produse de top si daca tot vorbim de produse de varf in productia de mobilier, este imposibil sa nu rostim numele firmei BLUM, unul din liderii modiali in domeniu, ale caror produse ridica firesc valoarea mobilierului, dar aduce o incontestabila calitate a miscarii in utilizarea de zi cu zi a sertarelor TANDEM cu BLUMOTION incorporat, oferind un confort sporit, fara zgomot si efort in utilizare.

Am dovedit inca odata faptul ca avem solutii suntem creativi si deschisi oricaror provocari, iar faptul ca echipa SUPERMOB Valcea, produce si totodata monteaza mobilierul comandat de dumneavoastra, garanteaza un produs final calitativ cu o plusvaloare incontestabila.

Fisa tehnica:

–          PAL melaminat 18mm, Stejar Cantori  – KASTAMONU – Romania

–          Canturi ABS in culoarea palului, pentru protejarea si inobilarea mobilierului – HRANIPEX – Cehia

–          Sisteme de culisare cu amortizare inclusa  – SLIDER – Lituania

–          Profile MODENA  – SLIDER – Lituania

–          Picioare de nivelare, ascunse, pt corpuri grele – CAMAR – Italia

–          Sertare TANDEM cu BLUMOTION integrat – BLUM – Austria

 

 

Servicii oferite : – Masurare; Proiectare 3D; Transport; Instalare/Montaj – toate  aceste servicii gratuit

Garantia produslui / lucrarii: – 24luni cu respectarea conditiilor de utilizare si intretinere

 

Pentru mai multe imagini cu diverse alte amenajari si lucrari executate de firma noastra, va invitam sa vizitati http://www.supermob.ro/galerie-foto/ si sa descoperiti lucruri noi care sa va inspire.

Deasemenea nu uitati si de pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/SupermobValcea