Calea lui Traian, nr.156/158, Complex Mestesugaresc "Nord"

Bucataria Moderna 20

Bucataria prezentata astazi este un proiect pe care echipa SUPERMOB Valcea l-a realizat si pus in opera intr-o casa recent renovata si amenajata sub indrumarea arhitectului George Sararu, unul din cei mai buni specialisti cu care am avut placerea sa colaboram pana acuma.

Amenajarea bucatariei este in stil modern cu linii drepte si expresive intr-o cromatica bine aleasa, armonioasa, cu doua pete de culoare menite sa reliefeze si sa invioreze spatiul amenajat. – ulterior acestor poze a fost montata si sticla LACOBEL alba pe peretele bucatariei.

Beneficiind de aceasta data de un spatiu generos pe care l-am avut la dispozitie, integrarea si distribuirea elementelor sanitare si a echipamentelor electrocasnice nu a intampinat dificultati, iar lipsa masinii de spalat vase la momentul montajului nu a fost un inpediment pentru definitivarea proiectului, montajul acesteia realizandu-se ulterior.

O provocare a fost gasirea unei solutii de deschidere a usilor la corpurile superioare in asa fel incat spatiul inclinat al tavanului sa permita acest lucru, dar totodata sa fie si mascat spatiul ramas, insa avand la indemana produsele firmei BLUM am gasit solutia pentru realizarea acestei cerinte, iar daca tot am pomenit de aceasta firma, merita mentionate si accesorizarea cu sertare de top,  TANDEMBOX & METABOX cu amortizoarele BLUMOTION , precum si a altor materiale de prima calitate, ce au condus in final catre un mobilier practic, estetic si durabil, elemente ce definesc produsele SUPERMOB Valcea.

Fisa tehnica:

–          PAL melaminat mat Alb Premium   – EGGER – Austria

–          PAL melaminat 18mm Wenge – EGGER – Austria

–          MDF LUXE Rosu – ALVIC – Spania

–          Blat termorezistent 38mm – EGGER – Austria

–          Canturi ABS in culoarea palului, pentru protejarea si inobilarea mobilierului – HRANIPEX – Cehia

–          Sertar TANDEMBOXBLUM – Austria

–          Mecanisme si sisteme de deschidere si inchidere a usilor si sertarelor CLIP & METABOX + BOXSIDE – BLUM – Austria

–          Amortizoare pentru inchiderea usilor si sertarelor BLUMOTIONBLUM – Austria

–          Suport tacamuri, plastic gri – ROMAGNA PLASTIC – Italia

–          Cos pt gunoiul menajer – ROMAGNA PLASTIC – Italia

–          Manere profilate , finisaj aluminiu

–          Picioare pentru mobilier plastic negru – CAMAR – Italia

 

Servicii oferite : – Masurare; Proiectare 3D; Instalare/Montaj/Transport – toate  aceste servicii gratuit

Garantia produsului / lucrarii: – 24luni cu respectarea conditiilor de utilizare si intretinere

 

Pentru mai multe imagini cu diverse alte amenajari si lucrari executate de firma noastra, va invitam sa vizitati http://www.supermob.ro/galerie-foto/ si sa descoperiti lucruri noi care sa va inspire.

Deasemenea nu uitati si de pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/SupermobValcea