Calea lui Traian, nr.156/158, Complex Mestesugaresc "Nord"

Bucataria Moderna 10

Pentru ca suntem la capitolul bucatarii si pentru ca se poarta alb, va prezentam o amenajare realizata intr-un spatiu mic, o bucatarie de apartament realizata din PAL melaminat Alb superlucios produs de firma FUNDERMAX din Austria, un material cu adevarat lucios, cu un grad de luciu extrem de ridicat si rezistent la UV.

Mobilierul modern proiectat si realizat de echipa SUPERMOB Valcea, desi este realizat pe un spatiu extrem de redus in care a trebuit sa includem la cererea expresa a clientului si spatiul pentru o masina de spalat rufe ( nu suntem de acord cu amplasarea masinii de spalat rufe in bucatarii, dar…………macar le ascundem sa nu se vada !!), inglobeaza cam tot ceea ce este necesar intr-o bucatarie.

Acest lucru se datoreaza in mare parte si partenerului nostru de incredere in materie de sisteme si accesorii, este vorba de firma TEONIC din Rm.Valcea care este distribuitorul oficial si zonal al renumitei firme BLUM si de a carui colaborare si sprijin ne bucuram de foarte multi ani.

Sistemele AVENTOS HF, care ne-au permis realizarea de fronturi si copuri de mobilier cu deschidere mare precum si sertarele METABOX cu amortizare BLUMOTION integrat, amortizoarele la inchiderea usilor, BLUMOTION pt usi, precum si toate celelate accesorii, fac din aceasta mica bucatarie un spatiu organizat, confortabil si ergonomic.

O parte din aparatura electrocasnica impreuna cu bateria si chiuveta au fost furnizate de catre partenerul nostru grec PYRAMIS care a oferit un raport prêt calitate foarte bun pentru produsele solicitate.

Fisa tehnica:

–          PAL melaminat 18mm, Wenge  – Egger – Romania

–          PAL melaminat 18mm, Alb superlucios – FUNDERMAX – Austria

–          Canturi ABS in culoarea palului, pentru protejarea si inobilarea mobilierului – HRANIPEX – Cehia

–          Mecanisme si sisteme de deschidere si inchidere a usilor si sertarelor CLIP & METABOX + BOXSIDE marca BLUM Austria

–          Amortizoare pentru inchiderea usilor si sertarelor BLUMOTION – BLUM Austria

–          Scurgator vase 2 nivele inox – Italia

–          Cos pt gunoiul menajer – ROMAGNA PLASTIC Italia

–          Manere profil, finisaj aluminiu –

–          Plinta  finisaj aluminiu pentru mascare si etansare – REHAU Germania

–          Inaltator/antistrop finisaj aluminiu  – REHAU Germania

–          Picioare pentru mobilier plastic negru – CAMAR Italia

 

Servicii oferite : – Masurare; Proiectare 3D; Instalare/Montaj/Transport – toate  aceste servicii gratuit

Garantia produsului / lucrarii: – 24luni cu respectarea conditiilor de utilizare si intretinere

Deasemenea nu uitati si de pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/SupermobValcea