Calea lui Traian, nr.156/158, Complex Mestesugaresc "Nord"

Camere Copii 03

Astazi va prezentam o lucrare si o amenajare a unei camere pentru copii si tineret, proiectata si realizata integral de echipa SUPERMOB Valcea, intr-o resedinta care ne-a pus la dispozitie o camera genereoasa ca spatiu fapt ce a permis concentrarea mobilierului pe un singur perete.

Trebuie sa spunem de la inceput ca am avut parte de un client extrem de deschis si receptiv la ideile si solutiile noastre si care a privit cu incredere realizarea si finalizarea acestui proiect, fapt pentru care ii multumim si pe aceasta cale.

Intrucat la aceasta amenajare am avut cateva cerinte clare, unul dintre ele fiind realizarea a doua spatii de odihna distincte, am recurs la solutia paturilor partial suprapuse, iar pe cel de jos l-am dotat cu o somiera rabatabila pentru optimizarea spatiului de depozitare.

O alta cerinta a fost realizarea de spatii de depozitare pentru imbracaminte, cu o capacitate sporita si optimizate la maxim, astfel incat sa poata fi folosite cu usurinta si pe un termen indelungat, iar noi spunem ca ne-am achitat cu brio de aceasta sarcina.

Materialele folosite sunt din gama uzuala si fac parte din portofoliul EGGER pentru pal melaminat si asa cum se observa, cromatica indrazneata de verde crud combinat cu un alb imaculat conduce catre o camera „vie” care reliefeaza tineretea debordanta si starea de fresh ce o degaja.

Regasim si aici nelipsitele produse BLUM din care remarcam sertarele TANDEM cu sistemele de amortizare BLUMOTION incorporate, precum si sitemul BLUMOTION pentru usi, accesorii care nu trebuie sa lipseasca din componenta unui mobilier modern si calitativ.

Fisa tehnica:

–         PAL melaminat 18mm, Alb premium + Verde crud – EGGER – Austria

–         Canturi ABS in culoarea palului, pentru protejarea si inobilarea mobilierului – HRANIPEX – Cehia

–         Somiera rabatabila – Romania

–         Sertare TANDEM cu BLUMOTION – BLUM Austria

–         Sistem de amortizare la inchidere usilor BLUMOTION – BLUM Austria

–         Manere slim,metalice, cromate  – GAMET Polonia

–         Picioare pentru mobilier – CAMAR Italia

 

Servicii oferite : – Masurare; Proiectare 3D; Transport; Instalare/Montaj – toate  aceste servicii gratuit

Garantia produslui / lucrarii: – 24luni cu respectarea conditiilor de utilizare si intretinere

Nu uitati de pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/SupermobValcea