Calea lui Traian, nr.156/158, Complex Mestesugaresc "Nord"

Bucataria Moderna 05

O noua lucrare terminata, o noua bucatarie care speram sa va incante privirea si sa va deschida pofta de reamenajare a locuintei odata cu sosirea acestei primaveri.

Aceasta amenajare a fost gandita si executata pentru un client din Bucuresti care si-a dorit un mobilier modern, elegant, functional, durabil si care fiind intr-un spatiu deschis sa lumineze prin contrastele sale.

Am ales combinatia de alb si negru pentru ca indiferent de tendinta momentului, aceasta combinatie va ramane vesnic eleganta si in trendul vremurilor.

Materialele produse de firma FUNDERMAX din Austria, placile decorative ultra lucioase, combinate cu sticla Lacobel au facilitat expresia de eleganta a  acestei bucatarii si a intregii amenajari.

Desi nu trebuie sa mai amintim acest lucru, ne face placere sa evidentiem produsele oferite de firma BLUM pentru accesorizarea acestei bucatarii, produse si accesorii de inalta calitate care fac diferenta intre un mobilier „de serie” , banal si unul de folosinta indelungata cu multiple utilizari.

Sertarele TANDEMBOX si METABOX combinate cu sistemele de amortizare BLUMOTION, impreuna cu organizatoarele pentru tacamuri si ustensile ORGA-LINE si sistemele AVENTOS HF duc la o folosire optima a spatiului si o crestere a calitatii miscarii, facand din acest mobilier modern unul extrem de versatil si durabil.

De remarcat la aceasta amenajare, este solutia aleasa pentru inlocuirea clasicei faiante de pe perete cu un panou de sticla colorata care scoate in evidenta intregul ansamblu de mobilier, usureaza intretinerea prin eliminarea rosturilor si care reprezinta o alternativa eleganta pentru bucataria dumnevoastra.

Aparatura electrocasnica impreuna cu bateria si chiuveta au fost furnizate de catre partenerul nostru grec PYRAMIS care prin programul BLACK BEAUTY dezvoltat si promovat de reprezentata din Romania, a oferit un raport prêt calitate foarte bun pentru pachetul  de produse solicitat.

Pentru mai multe imagini cu diverse alte amenajari si lucrari executate de firma noastra, va invitam sa vizitati http://www.supermob.ro/galerie-foto/ si sa descoperiti lucruri noi care sa va inspire.

Deasemenea nu uitati si de pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/SupermobValcea

Fisa tehnica:

–          PAL melaminat 18mm, Alb + Negru  – FUNDERMAX – Austria

–          Canturi ABS in culoarea palului, pentru protejarea si inobilarea mobilierului – REHAU – Germania

–          Sisteme AVENTOS pt deschiderea/inchiderea silentioasa a usilor – BLUM Austria

–          Sertare TANDEMBOX – BLUM Austria

–          Feronerie pentru sistemele de deschidere si inchidere a usilor si sertarelor CLIP & METABOX + BOXSIDE marca BLUM Austria

–          Amortizoare pentru inchiderea usilor si sertarelor BLUMOTION – BLUM Austria

–          Scurgator vase 2 nivele – INOXA Italia

–          Compartimentare pt tacamuri, inox alimentar, ORGA LINE  – BLUM Austria

–          Cos pt gunoiul menajer – ROMAGNA PLASTIC Italia

–          Manere profil aluminiu  – ALU STYLE

–          Picioare pentru mobilier plastic negru – CAMAR Italia

Servicii oferite : – Masurare; Proiectare 3D; Transport; Instalare/Montaj – toate  aceste servicii gratuit

Garantia produslui / lucrarii: – 24luni cu respectarea conditiilor de utilizare si intretinere