Calea lui Traian, nr.156/158, Complex Mestesugaresc "Nord"

Noile promotii de la TEKA

Avand in vedere solicitarile primite pentru continuarea promotiei ce s-a incheiat la 30.09.2012, dorim sa va anuntam ca aceasta va fi prelungita pana la 30.11.2012, cu cateva exceptii datorate dificultatilor in aprovizionare inerente, generate de aceasta prelungire neprogramata a promotiei, dupa cum urmeaza:
Produse cu livrare intarziata (sfarsitul lunii octombrie – inceputul lunii noiembrie): MWE 20 FI, TCF 604.

Temporar, in locul modelului TCF 604, va putem oferi modelul TB 600 , cu caracteristici similare si la acelasi pret.

 

Pentru campania care se desfasoara in perioada 1 August – 30 Septembrie 2012, produsele electrocasnice prezentate in pliant vor beneficia, pe langa pretul promotional afisat, si de o perioada
de garantie extinsa – la 5 ani, in loc de 3 ani (cat reprezinta garantia uzuala acordata de Teka pentru gama de produse electrocasnice).

In cadrul acestei campanii, cumparatorii pot beneficia si de posibilitatea de a achizitiona unul dintrecele mai noi cuptoare din gama Teka (model HL 840), bazat pe tehnologia HYDROCLEAN, ale
carei avantaje le regasiti mai jos:

  • Curătare Eco friendly
  • Nu necesită utilizarea produselor de curătat
  • Economisire de energie prin consum redus de energie deoarece acest sistem solicită încălzirea cuptorului până la doar 60ºC si nu până la 500ºC ca în cazul celor cu functie pirolitică. 76 W vs. 3.475 W.
  • Ciclul de curătare cu economie de timp durează 20 de minute pentru încălzire si 4 minute pentru răcirea cuptorului, însumând un număr total de 24 de minute pentru întregul proces, un ciclu mult mai scurt decât cel pirolitic care necesită minim 60 de minute.
  • Sigurantă: temperatura din interiorul cuptorului nu depăseste 100ºC.