Calea lui Traian, nr.156/158, Complex Mestesugaresc "Nord"

Mobilier Office 04 – Amenajare sediu firma

De aceasta data va prezentam partial, una din lucrarile recent incheiate , o lucrare frumoasa, destul de ambitioasa si foarte bine prezentata de catre talentatul arhitect George Sararu, de a carui colaborare, indrumare si sprijin, ne-am bucurat.

Aceasta amenajare de birouri, a fost realizata la cererea si in spatiul nou construit al firmei AutoRo SRL din Rm.Valcea, una din firmele de top ale regiunii noastre, care a dorit prin aceasta relocare a birourilor sa creeze un nou si stimulent climat de munca dar si conditii deosebite angajatilor sai.

Mobilierul in sine nu a creat probleme de executie sau montaj, insa prin cromatica materialelor atent alese de catre arhitect si combinate cu foarte mult bun gust, s-a reusit realizarea unei amenajari si a unui mobilier extrem de generos cu spatiile de depozitare si arhivare.

Birourile au fost concepute si executate ca niste posturi de lucru extrem de versatile si generoase cu spatiul pe blat, astfel incat sa se poata lucra in perfecta ordine si cu un mare grad de libertate de miscare, avand totodata la indemana tot ceea ce este necesar.

Intrucat era pentru prima data cand colaboram cu aceasta firma si cu acest arhitect, iar cerintele acestui proiect erau mari si importante pentru noi, am incercat sa ne ridicam la nivelul lor, printr-o excecutie si un montaj de clasa in stilul echipei SUPERMOB SRL, lucru de care credem ca ne-am achitat cu brio si pe care va lasam sa il apreciati si dumneavoastra in imaginile de mai jos.

Nu putem incheia fara a aminti de micul oficiu creeat pentru angajatii firmei, un spatiu atat de util si extrem de apreciat de angajatii firmelor care isi respecta lucratorii, un spatiu dotat cu tot ceea ce trebuie pentru a putea sa pregatesti si sa servesti masa in pauzele de rigoare

Fisa tehnica:

–          PAL melaminat 18mm,  Salcam deschis – EGGER – Austria

–          PAL melaminat 18mm, Stejar Cortina gri – EGGER – Austria

–          Canturi ABS in culoarea palului, pentru protejarea si inobilarea mobilierului – HRANIPEX – Cehia

–          Sticla vopsita LACOBEL

–          Sertare metalice TANDEMBOX – BLUM – Austria

–          Manere metalice aluminiu

–          Picioare pentru mobilier, cu reglaj, nevizibile, protectie cauciuc

–          Elemente specifice pentru montaje / imbinari ascunse

 

Servicii oferite : – Masurare; Transport; Instalare/Montaj – toate  aceste servicii gratuit

Garantia produslui / lucrarii: – 24luni cu respectarea conditiilor de utilizare si intretinere

Pentru mai multe imagini cu diverse alte amenajari si lucrari executate de firma noastra, va invitam sa vizitati http://www.supermob.ro/galerie-foto/ si sa descoperiti lucruri noi care sa va inspire.

Deasemenea nu uitati si de pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/SupermobValcea