Calea lui Traian, nr.156/158, Complex Mestesugaresc "Nord"

Mobilier Comercial 04 – Placare pereti interiori

Daca data trecuta v-am prezentat partial, una din lucrarile recent incheiate , respectiv amenajarea de birouri, a firmei AutoRo SRL din Rm.Valcea, astazi am decis sa scoatem in evidenta o alta parte a acestei lucrari complexe, mai precis placarea peretilor interiori cu panouri din PAL melaminat.

La prima vedere nu pare o lucrare deosebita si nici nu este, dar prin prisma solutiei adoptate si a imaginii finale de ansamblu consideram ca merita prezentata in cateva cuvinte si imagini.

O astfel de lambrisare, mai precis o placare care imita frontul cladirii executat din alucubond, poate fi executata in mai multe feluri, insa datorita solutiilor tehnice propuse de catre arhitectul George Sararu, de a carui colaborare, indrumare si sprijin, ne-am bucurat, am reusit sa realizam aceasta lucrare la un cost optim, incadrandu-ne totodata si in cerintele impuse.

Executia acestei lucrari a fost relativ rapida, insa montajul a durat datorita conditiilor de lucru la inaltime, dar mai ales a acuratetii cerute de intregul ansamblu, lucru pe care va lasam sa il apreciati si dumneavoastra in imaginile de mai jos.

Fisa tehnica:

–          PAL melaminat 18mm,  Rosu China – EGGER – Austria

–          Canturi ABS in culoarea palului, pentru protejarea si inobilarea mobilierului – HRANIPEX – Cehia

–          Elemente specifice pentru montaje / imbinari ascunse

 

Servicii oferite : – Masurare; Transport; Instalare/Montaj – toate  aceste servicii gratuit

Garantia produslui / lucrarii: – 24luni cu respectarea conditiilor de utilizare si intretinere

Pentru mai multe imagini cu diverse alte amenajari si lucrari executate de firma noastra, va invitam sa vizitati http://www.supermob.ro/galerie-foto/ si sa descoperiti lucruri noi care sa va inspire.

Deasemenea nu uitati si de pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/SupermobValcea