Calea lui Traian, nr.156/158, Complex Mestesugaresc "Nord"

Lucrari Supermob – Bucatarie moderna

Incepand cu acest mic articol vom incerca sa prezentam periodic cateva din lucrarile proiectate, executate si montate de echipa SUPERMOB, lucrari si produse care speram sa va placa si sa va inspire in alegerea materialelor, a mobilierului si a amenajarii casei dumnevoastre.

Vom incerca astfel pe cat posibil sa ne rezumam mai mult la a lasa fotografiile si grafica sa vorbeasca pentru noi si vom incerca sa ne limitam doar la mici descrieri si cateva detalii de produs, dar binenteles ca vom raspunde cu placere la eventualele intrebari si va vom da detaliile necesare.

Deschiderea o facem, cum altfel, decat cu o mica bucatarie de apartament in care clientul a dorit sa regaseasca linii noi, moderne,sobre, dar si luxoase in acelasi timp care sa induca senzatia de ordine si curatenie in aceasta bucatarie.

Acestea au fost obtinute datorita proiectarii in care s-a urmarit o compartimentare si o exploatare la maxim a spatiului, dar si folosirii materialelor si accesoriilor de ultima generatie.

Pentru sistemele de deschidere si inchidere a usilor si sertarelor, s-au folosit produsele renumitei firme BLUM – un etalon al calitatii si fiabilitatii, produse pe care firma noastra le foloseste in mod exclusiv in productia mobilierului pentru ca nu dorim sa facem rabat de la calitatea produsului finit.

Un alt element important al acestei bucatarii il reprezinta aparatura electrocasnica dar si chiuveta cu bateria care au fost alese de la un singur producator pentru a crea un tot unitar si a fi siguri ca astfel am putut obtine aspectul si functionalitatea dorita, iar pentru aceasta lucrare s-a optat pentru producatorul grec PYRAMIS care prin reprezentata din Romania cu care avem contracte de colaborare, a oferit un raport prêt calitate aproape imbatabil la aceasta categorie de produse.

Fisa tehnica:
– PAL melaminat 18mm, Negru lucios produs de THERMOPAL – Germania
– Canturi ABS in culoarea palului, pentru protejarea si inobilarea mobilierului – HRANIPEX – Cehia
– Feronerie pentru sistemele de deschidere si inchidere a usilor si sertarelor marca BLUM Austria
– Amortizoare pentru inchiderea usilor si sertarelor – BLUM Austria
– Scurgator vase 2 nivele – INOXA Italia
– Compartimentare pt tacamuri, suport plastic gri metalizat – ROMAGNA PLASTIC Italia
– Set cosuri pentru separarea gunoiului menajer – ROMAGNA PLASTIC Italia
– Manere incastrate din aluminiu – ALU-STYLE Ungaria
– Plinta din aluminiu pentru mascare si etansare – REHAU Germania
– Inaltator/antistrop din aluminiu – REHAU Germania
– Picioare pentru mobilier plastic negru – CAMAR Italia

Servicii oferite : – Masurare; Proiectare 3D; Transport; Instalare/Montaj – toate aceste servicii gratuit
Garantia produslui / lucrarii: – 24luni cu respectarea conditiilor de utilizare si intretinere