Calea lui Traian, nr.156/158, Complex Mestesugaresc "Nord"

Living Modern 04

Livingul modern pe care il prezentam astazi, face parte din portofoliul lucrarilor executate sub indrumarea arhitectului George Sararu care reuseste de fiecare data sa isi puna amprenta asupra amenajarilor de stil si rafinament pe care le proiecteaza.

Alegerea materialelor din gama premium si imbinarea lor cu gust a dus la executia unui mobilier modern, elegant si versatil cu spatii de depozitare generoase si bine disimulate in ansamblul  total al amenajarii, iar combinatia texturii de lemn cu imitatia tesaturilor panzate in finisaj 3D superlucios arunca o nota de rafinament asupra intregii amenajari.

Fiind vorba de un mobilier de top cu inalte cerinte calitative, am apelat ca deobicei la portofoliul de produse al firmei BLUM de unde am ales sertarele TANDEM cu TIP ON (touch sistem), sertare care se deschid usor, printr-o simpla atingere si se inchid la fel de silentios si sistemele AVENTOS cu TIP ON pemtru usile basculante de la corpurile superioare.

Toate aceste sisteme si mecanisme calitative si extrem de fiabile, ofera o folosire optima a spatiului, o crestere a calitatii si fluiditatii miscarii, facand din acest mobilier modern unul extrem de durabil, versatil, cu o plusvaloare incontestabila.

Fisa tehnica:

–          PAL melaminat 18mm, Platan Monacco inchis  – KRONOSPAN – Romania

–          MDF 3D superlucios Textil Plata – ALVIC – Spania

–          Canturi ABS in culoarea palului, pentru protejarea si inobilarea mobilierului – HRANIPEX – Cehia

–          Sisteme AVENTOS pt deschiderea/inchiderea silentioasa a usilor – BLUM Austria

–          Sertare TANDEM – BLUM Austria

–          Sistemele TIP ON pentru deschiderea usilor si sertarelor – BLUM Austria

–          Diverse sisteme de prindere si montaj nevizibile

 

Servicii oferite : – Masurare; Transport; Instalare/Montaj – toate  aceste servicii gratuit

Garantia produslui / lucrarii: – 24luni cu respectarea conditiilor de utilizare si intretinere

 

Pentru mai multe imagini cu diverse alte amenajari si lucrari executate de firma noastra, va invitam sa vizitati http://www.supermob.ro/galerie-foto/ si sa descoperiti lucruri noi care sa va inspire.

Deasemenea nu uitati si de pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/SupermobValcea