Dressing 08

09/25/15 12:37 am | Comments Off on Dressing 08 | Posted By: admin

Amenajarea unui dressing reprezinta o solutie moderna, practica si functionala pentru depozitarea garderobei, iar exploatarea spatiului existent a devenit o specialitate a atelierului SUPERMOB Valcea

Proiectul prezentat astazi este unul deosebit prin prisma spatiului folosit si a solutilor tehnice adopate astfel ca la final sa rezulte un dressing util, bine structurat si deosebit prin integrarea lui intr-un spatiu de locuit modern si confortabil.

Datorita unei proiectari adecvate, dar si a deschiderii clientului catre ideile si solutiile noastre, am realizat un mobilier pentru dressing, divizat si menit sa deserveasca fiecare membru al familiei, iar accesorizarea cu toate ca este minimalista asigura tot confortul si utilitatea necesara.

Datorita integrarii sertarelor TANDEM cu BLUMOTION incorporat de la BLUM, calitatea miscarii si confortul in utilizarea de zi cu zi au crescut considerabil, iar sistemele de glisare folosite pentru usile culisante pastreaza calitatile excelente de rulare la un raport pret/calitate aproape imbatabil.

Inca odata, mobilierul proiectat, produs si montat de echipa SUPERMOB Valcea, s-a dovedit a fi solutia optima pentru amenajarea si mobilarea unei locuinte, experienta si dechiderea noastra catre tot ceea ce este nou in piata, va garanteaza produse calitative si servicii si la un pret corect.

Fisa tehnica:

–          PAL melaminat 18mm, Alb   – EGGER – Romania

–          PAL melaminat 18mm, Fag ciocolata  – EGGER –  Romania

–          Canturi ABS in culoarea palului, pentru protejarea si inobilarea mobilierului – HRANIPEX – Cehia

–          Sisteme de culisare cu amortizare inclusa

–          Profile aluminiu – Turcia

–          Picioare de nivelare, ascunse, pt corpuri grele – CAMAR – Italia

–          Sertare TANDEM cu BLUMOTION integrat – BLUM – Austria

 

 

Servicii oferite : – Masurare; Proiectare 3D; Instalare/Montaj – toate  aceste servicii gratuit

Garantia produslui / lucrarii: – 24luni cu respectarea conditiilor de utilizare si intretinere

 

Pentru mai multe imagini cu diverse alte amenajari si lucrari executate de firma noastra, va invitam sa vizitati http://www.supermob.ro/galerie-foto/ si sa descoperiti lucruri noi care sa va inspire.

Deasemenea nu uitati si de pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/SupermobValcea

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.