Calea lui Traian, nr.156/158, Complex Mestesugaresc "Nord"

Dressing 06

Pentru astazi am pregatit prezentarea unui mobilier pentru dressing in cel mai pur stil si concept modern, cu elemente definitorii si accesorii de top ce atrag prin simplitate si rafinament conferind totodata un plus de confort si utilitate.

Gama cromatica a fost aleasa ca deobicei de client, pentru ca la atelierul SUPERMOB Valcea, clientul isi pune amprenta definitorie asupra mobilierului comandat, iar paleta larga de materiale si culori de care dispunem, poate scoate la suprafata latura creativa a fiecaruia.

Desi am mai aratat si in alte articole faptul ca accesorizarea face diferenta intre un mobilier calitativ, durabil si elegant cu un grad sporit de confort in utilizare, dorim sa evidentiem inca odata acest lucru mai ales la culisarea usilor de la dressing unde  sistemele de culisare SLIDER  din gama profesionala MODENA, reprezinta varful acestor sisteme, menite sa schimbe conceptul traditional al usilor culisante prin stilul unic al liniilor fine si al culisarii ultrausoare, fara zgomot si efort la miscare.

Deasemenea, integrarea sertarelor TANDEM cu BLUMOTION incorporat de la BLUM, aduc un plus de calitate a miscarii in utilizarea de zi cu zi pentru ca au fost gandite sa functioneze ireprosabil la un ciclu de deschideri / inchideri ce nu poate fi atins de nici un utilizator casnic, pastrand calitatile excelente de rulare si confort in utilizare.

 

Fisa tehnica:

–          PAL melaminat 18mm, Alb Premium  – EGGER – Romania

–          PAL melaminat 18mm, Viola  – KRONOSPAN –  Romania

–          Canturi ABS in culoarea palului, pentru protejarea si inobilarea mobilierului – HRANIPEX – Cehia

–          Sisteme de culisare cu amortizare inclusa  – SLIDER – Estonia

–          Profile MODENA  – SLIDER – Estonia

–          Picioare de nivelare, ascunse, pt corpuri grele – CAMAR – Italia

–          Sertare TANDEM cu BLUMOTION integrat – BLUM – Austria

 

 

Servicii oferite : – Masurare; Proiectare 3D; Transport; Instalare/Montaj – toate  aceste servicii gratuit

Garantia produslui / lucrarii: – 24luni cu respectarea conditiilor de utilizare si intretinere

 

Pentru mai multe imagini cu diverse alte amenajari si lucrari executate de firma noastra, va invitam sa vizitati http://www.supermob.ro/galerie-foto/ si sa descoperiti lucruri noi care sa va inspire.

Deasemenea nu uitati si de pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/SupermobValcea