Calea lui Traian, nr.156/158, Complex Mestesugaresc "Nord"

Dormitor Modern 04

Dormitorul prezentat astazi face parte din categoria mobilierului modern, simplu si elegant, perfect si suficient  pentru doi tineri la inceput de drum.

La mobilarea si amenajarea acestui spatiu destinat odihnei si relaxarii, noi am contribuit cu dulapul pentru haine, comoda cu sertare si cele doua noptiere de langa pat, cel din urma nefiind livrat de noi intrucat nu executam mobila tapitata, iar clientul a dorit in mod expres acest lucru.

Dulapul cu doua usi culisante speculeaza spatiul de depozitare pe inaltime al camerei, astfel a fost compartimentat si divizat in cea mai optima impartire pentru marimea lui cu suficient spatiu de depozitare pe polite, un compartiment cu trei sertare si un compartiment generos pentru depozitarea hainelor pe umerase, cu o bara fixa si una rabatabila in sistem lift.

Materialele folosite sunt PAL-ul melaminat mat cu textura de lemn combinat cu fronturi din PAL superlucios  care scot in evidenta liniile simple si elegante ale mobilierului

Binenteles ca si aici am folosit produsele firmei BLUM, mai exact sitemele de glisare pentru sertarele cu amortizare la inchidere care au dovedit in timp fiabilitatea si care au imbunatatit considerabil experienta utilizarii unui mobilier calitativ.

Fisa tehnica:

–          PAL melaminat 18mm, Wenge Louisiana – Kronospan – Romania

–          PAL melaminat 18mm, Winter White – FUNDERMAX – Austria

–          Canturi ABS in culoarea palului, pentru protejarea si inobilarea mobilierului – HRANIPEX – Cehia

–          Feronerie pentru sistemele de deschidere/inchidere a sertarelor fara manere , TANDEM cu BLUMOTION –  BLUM – Austria

–          Picioare pentru corpuri grele de mobilier, nevizibile – CAMAR – Italia

–          Sistem de culisare pt usi glisante PKM 80R

–          Amortizare la inchiderea usilor culisante – Italia

–          Lift pt suport umerase – Italia

–          Profile maner aluminiu cu perie, pt usile culisante

–          Manere aluminiu

 

Servicii oferite : – Masurare; Proiectare 3D; Instalare/Montaj – toate  aceste servicii gratuit

Garantia produslui / lucrarii: – 24luni cu respectarea conditiilor de utilizare si intretinere

 

Pentru mai multe imagini cu diverse alte amenajari si lucrari executate de firma noastra, va invitam sa vizitati http://www.supermob.ro/galerie-foto/ si sa descoperiti lucruri noi care sa va inspire.

Deasemenea nu uitati si de pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/SupermobValcea