Calea lui Traian, nr.156/158, Complex Mestesugaresc "Nord"

Dormitor modern 01

    Daca data trecuta v-am prezentam o bucatarie realizata intr-un apartament renovat si mobilat integral de catre firma noastra, iata ca acuma a venit randul dormitorului si am ales sa va aducem in fata un mobilier pentru dormitor modern, simplu si elegant.
Asa cum spuneam si cand am prezentat bucataria, s-a dorit folosirea materialelor si culorilor cat mai inchise si mate, combinate cu elemente lucioase din sticla sau oglinda, dar si cu pete de culoare contrastante care sa puna in valoare intregul mobilier.
Mobilierul proiectat pentru acest dormitor dispune de spatii de depozitare sub pat si in sertarele noptierelor, este un mobilier minimalist cu linii drepte, caruia nu ii lipseste nimic inscriindu-se astfel in trendul actual al mobilarii si amenajarii incaperilor de acest gen.
Asa cum v-am obisnuit deja si aici s-au folosit accesoriile de ultima generatie ale firmei BLUM care prin programul de sertare dezvoltat ne-a oferit sertarele cu TIP ON – sertarele care se deschid la o simpla atingere – dandu-ne astfel posibilitatea sa eliminam manerele din configuratia aleasa, conferind astfel o eleganta si o plus valoare mobilierului dedicat.


Fisa tehnica:
– PAL melaminat 18mm, Negru fibra – Kronospan – Romania
– PAL melaminat 18mm, Alb premium – EGGER – Austria
– Canturi ABS in culoarea palului, pentru protejarea si inobilarea mobilierului – HRANIPEX – Cehia
– Feronerie pentru sistemele de deschidere/inchidere a usilor si sertarelor fara manere , TIP ON marca BLUM Austria
– Picioare pentru mobilier, nevizibile
– Somiera metalica rabatabila

  Servicii oferite : – Masurare; Proiectare 3D; Transport; Instalare/Montaj – toate aceste servicii gratuit
Garantia produslui / lucrarii: – 24luni cu respectarea conditiilor de utilizare si intretinere