Calea lui Traian, nr.156/158, Complex Mestesugaresc "Nord"

Camere Copii 02

O camera pt copii realizata de echipa SUPERMOB SRL cu ceva timp in urma, va este prezentata astazi pentru a va putea inspira viitoarea amenajare sau reamenajare a camerei copilului.

Acest mobilier a fost proiectat si executat pentru unul dintre clientii nostrii in cadrul unui proiect mai amplu de mobilare si amenajare a intregii resedinte, clientul exprimandu-si optiunea pentru un mobilier modern, functional, durabil si foarte practic, care sa acopere toate necesitatile unui copil in plina dezvoltare pentru o cat mai lunga perioada de timp.

In aceasta amenajare s-a urmarit in primul rand creearea de cat mai mult spatiu liber, de joaca, pentru copil, dar si o exploatare cat mai judicioasa a spatiului.

Datorita modului atipic de amplasare a usilor si ferestrelor in aceasta camera, am putut proiecta un mobilier concentrat pe colturile camerei, care sa ofere tot spatiul si confortul necesar unei astfel de incaperi, conferind totodata o personalitate puternica intregii amenajari.

Remarcabil la aceasta amenajare, este solutia aleasa pentru dulapul de haine, defapt rezultatul final fiind un mini dressing cu tot ceea ce este necesar intr-o astfel de incapere si care se inchide cu usi culisoare pliabile, oferind astfel o deschidere generoasa si un acces extrem de facil.

Fisa tehnica:

–         PAL melaminat 18mm, Mesteacan  – EGGER – Austria

–         PAL melaminat 18mm, Orange pastel  – KRONOSPAN (nu se mai fabrica)

–         Canturi ABS in culoarea palului, pentru protejarea si inobilarea

mobilierului – HRANIPEX – Cehia

–         Canturi PVC 19mm crom lucios

–         Sisteme usi pliabile Concertina – SALICE

–         Manere plastic   – SIRO – Austria

–         Picioare pentru mobilier

 

Servicii oferite : – Masurare; Proiectare 3D; Transport; Instalare/Montaj – toate  aceste servicii gratuit

Garantia produslui / lucrarii: – 24luni cu respectarea conditiilor de utilizare si intretinere

Deasemenea nu uitati si de pagina noastra de facebook www.facebook.com/SupermobValcea