Calea lui Traian, nr.156/158, Complex Mestesugaresc "Nord"

Calitate versus Pret

Zilele trecute, intr-o discutie cu un potential client caruia incercam sa ii prezentam atuurile noastre visa-vis de folosirea si integrarea in mobilierul produs de SUPERMOB SRL Valcea, a feroneriilor produse de renumita firma austriaca BLUM, atuuri care se transforma in beneficii majore pt clientul si utilizatorul final al produselor noastre, am primit o replica naucitoare care pe moment m-a bulversat, dar care m-a pus putin pe ganduri – iata cum suna

„ pai bine domnule, dumneata in loc sa scazi pretul podusului, sa cauti solutii mai ieftine, vi si imi bagi pe gat lucruri scumpe ?! pai ce, daca imi pui alte balamale, alte sertare si alte sisteme in loc de BLUM se darama mobila?! pai nu sunt toate la fel pana la urma?…………………”

Degeaba am incercat sa explic „clientului” ca un lucru produs la comanda este altceva, ca noi ca producatori seriosi si respectati in piata, tinem la prestigiul nostru castigat si mentinut cu greu, ca atunci cand propunem anumite solutii care la inceput se dovedesc mai scumpe, pana la urma este in beneficiul lui, al clientului si ca in timp aceste produse au dovedit o calitate si o fiabilitate aproape de neegalat, renumele firmei venind din zecile de ani de cercetare, dezvoltare si inovatie.

Pur si simplu nu inteleg de ce unii oameni insista si persista in a cumpara diverse lucruri cu o calitate mai mult decat indoielnica, chiar si atunci cand au fost invatati si avertizati asupra altor alternative !!!

Pretul ! da, pretul intradevar este un factor major si extrem de important in ziua de astazi, dar nu uitati ca va comandati si cumparati mobilier, lucru de folosinta indelungata cu termen de utilizare de ani de zile – o masina se schimba mai repede decat mobila din casa si cu toate acestea mobilierul este tratat atat de superficial.

Incercati sa impartiti costurile unei achizitii de mobilier la nr de zile si ani estimati in utilizare si vedeti atunci ce este mai scump?! – o pereche de pantofi, un telefon modern sau mobilierul?!!!

Nu poate exista calitate si fiabilitate dovedita in timp, fara inovatii si investitii, iar aceste lucruri se reflecta in pretul produsului final – iata de ce vom incerca sa aducem in prim plan toate aceste lucruri si vom incepe cu prezentarea firmei BLUM, no.1 mondial la capitolul feronerie de calitate pt mobilier, urmand ca pe parcurs sa va familiarizam cu produsele inovative si calitative ale acestei companii, produse pe care firma SUPERMOB SRL Valcea le foloseste si le integreaza in produsele sale, inca de la infiintare.