Calea lui Traian, nr.156/158, Complex Mestesugaresc "Nord"

Bucataria Moderna – Conceptul DYNAMIC SPACE

Bucătăria modernă este croită individual pentru necesităţile şi stilul dumneavoastră de viaţă.

Studiile si experienţa ne arată că cei mai mulţi oameni păstrează o bucătărie aproximativ 15-20 de ani. De aceea, este important să acordaţi o atenţie deosebită nevoilor şi dorinţelor dumneavoastră, atunci cand comandati sau cumpăraţi un mobilier pentru bucataria dumneavoastra.

Bucătăria este spaţiul in care ne petrecem mult timp şi ar trebui privită ca un spaţiu agreabil, confortabil, iar asta este exact ceea ce BLUM, producătorul nr.1 de feronerie, işi propune să realizeze prin iniţiativa sa, DYNAMIC SPACE.

Următoarele pagini si imagini, puse la dispozitie de catre BLUM Romania, vă oferă cateva sfaturi şi informaţii privind ceea ce aveţi de făcut atunci cand vă alegeţi bucătăria şi vă prezintă unele lucruri la care trebuie să vă gandiţi inainte de a o cumpăra.

Va invitam sa studiati si sa analizati cu atentie imaginile si descrierea lor, intrucat sunt reflectate studii aprofundate care va pot aduce un plus de confort, siguranta si de ce nu, un timp mai redus destinat activitatilor casnice.