Calea lui Traian, nr.156/158, Complex Mestesugaresc "Nord"

Bucataria Moderna 04

Mobilierul de bucatarie si amenajarea pe care am decis  sa o prezentam astazi,  face parte din lucrarile realizate anul trecut de echipa SUPERMOB si este una din lucrarile de referinta datorita solutiilor tehince folosite  si nu in ultimul rand al accesorizarii extrem de generoase.

Amenajarea, si mobilarea acestei bucatarii a necesitat o proiectare 3D foarte riguroasa datorita faptului ca unul din peretii incaperii este de forma semirotunda, iar constructorul care a construit peretele nu a respectat nici o lege geometrica, astfel ca am fost nevoiti sa facem masuratori multiple si sa realizam sabloane la fata locului, dar am scos-o la capat cu brio si ne-am achitat de sarcina si angajamentul luat in fata clientului.

Materialele folosite si tot ceea ce a inglobat acest mobilier fac parte din gama premium, clientul nedorind sa faca rabat de la calitate, design si functionalitate.

Astfel in producerea acestui mobilier am folosit placile decorative produse de firma FUNDERMAX din Austria, placi decorative ultra lucioase care satisfac cele mai exigente nevoi in materie de design interior, creeand senzatia de oglinda si avand cel mai mare grad de luciu existent pe piata la momentul actual.

Bineinteles ca pentru tot ceea ce inseamna sistem de deschidere si inchidere a usilor si sertarelor in aceasta bucatarie, s-au folosit produsele firmei BLUM – care prin multitudinea de produse si solutii tehnice oferite, dar nu in ultimul rand al calitatii si fiabilitatii, resuseste sa acopere toate cerintele unui mobilier modern, accesorizat si extrem de util.

Dorim sa scoatem in evidenta sertarele TANDEMBOX cu organizatoarele pentru tacamuri si ustensile ORGA-LINE, organizatoare extrem de versatile, produse din inox alimentar si care se pot spala cu usurinta in masina de spalat vase, sistemele AVENTOS HF cu care v-am obisnuit deja si nu in ultimul rand, sertarele adanci de tip METABOX cu inalatoare BOXSIDE, care permit dublarea capacitatii de depozitare a unui sertar.

Deasemenea, tot la capitolul accesorii de top va atragem atentia cu Priza EVOline® Port Cuisine, produs patentat international si recunoscut cu premiul “reddot“ pentru design si functionalitate, dezvoltat ca o alternativa eleganta pentru distributia în sigurantã a energiei electrice in bucataria dumnevoastra.

Restul accesoriilor si solutiilor inglobate in acest mobilier modern, elegant si versatil va lasam sa le descoperiti in imaginile afisate si in acest articol dar si in galeria de imagini a siteului http://www.supermob.ro/galerie-foto/

Toata aparatura electrocasnica impreuna cu bateria si chiuveta au fost furnizate de catre partenerul nostru german TEKA care prin reprezentata din Romania (cu care avem contracte de colaborare), a reusit sa ofere produse de un nivel calitativ superior la un prêt decent pentru piata din Romania.

Fisa tehnica:

–          PAL melaminat 18mm, Aluminiu + Vernil  – FUNDERMAX – Austria

–          Canturi ABS 3D acrilic highgloss finisaj Aluminiu – HRANIPEX – Cehia

–          Canturi ABS in culoarea palului, pentru protejarea si inobilarea mobilierului – REHAU – Germania

–          Sisteme AVENTOS pt deschiderea/inchiderea silentioasa a usilor – BLUM Austria

–          Sertare TANDEMBOX – BLUM Austria

–          Feronerie pentru sistemele de deschidere si inchidere a usilor si sertarelor CLIP & METABOX + BOXSIDE marca BLUM Austria

–          Amortizoare pentru inchiderea usilor si sertarelor BLUMOTION – BLUM Austria

–          Scurgator vase 2 nivele – INOXA Italia

–          Compartimentare pt tacamuri si ustensile, inox alimentar, ORGA LINE  – BLUM Austria

–          Cos pt gunoiul menajer – ROMAGNA PLASTIC Italia

–          Cos Jolly cu amortizare inclusa, Quadro – Italia

–          Cosuri rotative 180gr, finisaj aluminiu

–          Coloana extractibila cu atoinchider si amortizare – INCOOL Italia

–          Manere reling bara aluminiu  – GAMET Polonia

–          Plinta  din aluminiu pentru mascare si etansare – REHAU Germania

–          Inaltator/antistrop din aluminiu  – REHAU Germania

–          Picioare pentru mobilier plastic negru – CAMAR Italia

 

Servicii oferite : – Masurare; Proiectare 3D; Transport; Instalare/Montaj – toate  aceste servicii gratuit

Garantia produslui / lucrarii: – 24luni cu respectarea conditiilor de utilizare si intretinere